Dobrota 25 epizoda

Atila obecava Neslihan da ce sve uciniti da zastiti i olaksa Gjulseren uprkos Koraju.Kadir pritvara Atilu zbog sumnje da je ubio Koraja. Damla dolazi do ujaka sva preplašena govoreci da je ubila Poyraza. Ujak je pokušava smiriti.

Poyrazova majka na sastanku za starateljstvo kaze Neslihan da zna da je brak sa Poyrazom bio samo formalnost te da ce uciniti sve što je potrebno da ih osudi zbog prevare suda.

Neslihan kaze da se ova zena udala za njenog bivseg muza dok je u istoj kuci zivjela sa Poyrazom. Poyrazova majka histerično kaze da je njen sin umro zbog nje, Neslihan. Neslihan je iznenađena kada joj Atila prizna da je voli i da je dugo već zaljubljen u nju te joj nudi prsten i pita je hoce li se udati za njega?

Neslihanina majka kaze da ukoliko se uda za Atilu, onda će se suočiti s njom.Murat prijeti Neslihan da ne zeli vise probleme u vezi svoje djece. Hoce li Neslihan pristati na Atilin prijedlog braka?

Damla na modnoj reviji uprkos njihovoj namjeri Muratovoj i njenoj da naprave Neslihan ljubomornom, završavaju na drugom frontu jer Damla počne krvariti. S druge strane Neslihan govori da je nestao sin.Murat ne zna na koju stranu da krene.