Esaret 125 epizoda

Osjećam da odnos Hire i Orhuna ide jako dobro, pošto je Hirin strah opao, ona je dobila više samopouzdanja, očigledno ju je iznenadila scena gdje su zajedno u krevetu i nije znala šta da radi, šta za u trenutku kada je to bio samo Hirin san, sada je postao stvarnost.

Uz Alijevu pomoć naravno. S druge strane, Orhun je spreman dati svoj dio kako bi sve uspjelo. Moram reći da mi je Edina reakcija i lice razočarenja i bola pričinilo veliko zadovoljstvo, jasno je da zaslužuje mnogo više da pati, ali, bit će vremena.

U sobu dviju harpija stigla je velika apokalipsa kada je luda Eda počela sve da ruši. Predmeti su letjeli po zraku. Toliko je bilo njeno ludilo i nivo skandala da se hijena njegove majke probudila prestravljena.

Tada je luda starija žena uzela hijenu svoje majke i snažno je protresla. A ona je vrištala i vrištala i vrištala ponovo ove riječi: “Gotovo je. Gotovo je. Zar ne razumiješ? Ovaj brak se ostvario.”

I dobro, ono što mi je najviše privuklo pažnju je završna scena, bez sumnje, Orhun je zaljubljen u Hiru. Istina je kada se mnogo puta kaže: “Pokušavamo da sakrijemo osjećanja, ali naše oči govore”, a evo jasnog primjera.

Ono što za sada vidimo jeste kako ova ljubav između Hire i Orhuna postaje sve jača.Kenan staje idpred Meryeminog oca i kaze mu da zna za novac.Hira, Ali i Orhun odlaze u park gdje se Ali i Hira ljuljaju veoma sretni a Orhun ih zadovoljno gleda.