Šerbet od brusnice 42 epizoda

Kıvılcım, koja je vidjela Ömera s njegovom prijateljicom, bila je jako impresionirana ovom situacijom. Ömer, s druge strane, traži odgovore na pitanja u svom umu i ima problema s bratom. Iako bolest bebe Abdullaha paničari obitelj, ispostavlja se da beba ima žuticu i Nilay će ostati u bolnici s bebom jedan dan.

Helin, koja je ljubomorna na Alevovu i Rüzgarovu zajednicu, pokušat će skovati zavjeru da ih razdvoji, ali Rüzgar će joj pokvariti igru. Kada Kıvılcım želi pomoći djevojci koja je nazove i kaže da želi studirati, najveću podršku dobit će od Rüzgara i Ertuğrula.

Nursemina bolest će se pogoršati, a kada ona i Umut odu u bolnicu, Fatih, koji sazna za situaciju, bit će uz njih. Međutim, Doğa, koja je zabrinuta zbog Fatihovog nestanka, ne može odoljeti i slijedi ga te će naići na iznenađenje koje nije očekivala.

Mustafa, koji vidi Aleva i Abdullaha kako se sastaju kako bi razgovarali o Umutlarovim problemima, postat će sumnjičav u pogledu situacije i pokušat će otkriti istinu o ovoj stvari stvarajući igru ​​s Nilayom, ali će se naći u užasnoj situaciji.

Ono sto je zapravo smijesno je što je Alev sa starijim muškarcem kad može biti s nekim svojih godina.Omer shvata da pocinje halucinirati pa sinu mora da krije sta mu se desava.Kivilcim osjeca neku tjeskobu.