Vodomar 36 epizoda

Koliko je loš otac dokaz je i činjenica da Orhan žali što nije brinuo o jednom od svojih sinova, a sada ne brine ni o drugom sinu.Ferit koji je očajan jer mu se nije pojavila Seyran, još više biva povrijeđen kada ugleda oca na Seyraninom mjestu.

Shvata da je namještaljka. Ali Ferit svima govori da neće odustati od Seyran i da će je pronaći ma gdje da je pošalju. Ferita smjeste na mjesto s kojeg neće moći pobjeći. Radujem se što će Halis saznati pravo lice Ifakat i izbaciti je iz kuće.

Seyran koja je dosla u drugu vilu, očajna je pored svega što ima, nedostaje joj jedno, Ferit. Esma također pati razmišljajući o kćerki i to pokazuje Kazimu koji ne progovara ništa.Seyran koja čuje djecu koja su donijela baklave ispred njene kuće, izlazi i shvata da joj je to znak od Ferita.

Seyran odluči pronaći radnju sa baklavom. Ferit sve čini da bi ipak oslobodio se i otišao pronaći Seyran što na kraju i uspijeva. Ferit pronalazi Seyran u Antepu u jednoj radnji baklave u kojoj se zamaskirao kao radnik. Seyran je presretna kada ga ugleda.

Esma koja saznaje Kazimovo pravo lice, odlučuje da povuče nož na njega i skrati si muke. SFerit pita Kazima gdje je odveo Seyran, da će je pronaći uprkos svemu. Suna govori abiju da ce ubiti Ferita ako ih pronađu zajedno. Seyran i Ferit se uprkos svemu pronalaze i odlučuju da pobjegnu.

Halis aga se zaklinje i kaze da njemu niti njegovom sinu ni unuku niko ne smije prijetiti te uzima pištolj i odlazi. Ferit i Seyran se nađu i on joj kaže ako sutra ne dođe na mjesto s kojeg će pobjeći, doći će po nju u konak i uzeti je na silu.

Tarik prijeti Seyran da ce ubiti Ferita. Seyran mu udara šamar i istjera ga iz kuce. Kada Suna kaže Abiju da se udala, Abi roni suze. Njih dvoje se sastaju i odluče bježati. Hoće li ih neko spriječiti u tome ovaj put? Feritova majka sanja Ferita.

Ferita na odlasku upuca Tarik i Ferit pada u naručje Seyran. Seyran ga moli da ostane pri sebi da ostane uz nju. Ferit joj obećava da je neće pustiti do posljednjeg daha. Finale sezone
Više o seriji »