Dobrota 13 epizoda

Neslihan od Atille dobiva informaciju da je snimku na kojoj pokušava utopiti Damlu u bazenu također dala policiji. Neslihan i Şahika sada su sigurni da je Murat svjedok i osoba koja je policiji dala snimke bazena. Odlazi u bolnicu, boji se da će se Murat Damla probuditi i reći Murat, osoba koja me je ubola.

Neslihan ga slijedi. Neslihan idućeg dana odlazi u policijsku postaju i govori Atilli da je Murat pokušao ubiti Damlu i da je pokušavao sebe svaliti, ali to ne može dokazati jer nema dokaza. U međuvremenu, Damla se budi. Atilla pita Damlu tko ga je ubo nožem, ali Damla ne odustaje od Murata jer će se osvetiti samom Muratu.

Pretvara se da je izgubio pamćenje. Iskoristivši ovu situaciju, Murat pokušava prevariti Damlu, koja se zapravo svega sjeća, kao da ona i Damla nikada nisu prekidali i da su imali veliku ljubav. Nakon toga dolazi do velikog sukoba između Neslihan i Murata.

Murat planira uzeti novac iz Italije i pobjeći u inozemstvo. Ne zna da Murat Damla, koji misli da nosi novac sa sobom, uzima novac iz kofera. Murat je brodom na putu u novi život.