Emanet 612 epizoda

Dok je s tajnog broja telefona htjela javiti Yamanu da mu je brat Ziya u opasnosti, udarilo je Nanu auto. Yaman svjedoči užasnoj nesreći. Nana, koja je odvezena u bolnicu, pokušava spasiti Ziju kada dođe sebi. Nana otkriva Yamanu ko je ona zapravo.

Isprica mu cijelu istinu zbog koje Yamanu sve postaje jasnije. Dok je Nana bila u toaletu, kada je Yaman pokucao na vrata toaleta, tražeći od nje nešto da kaže, Nana je rekla sebi oprosti mi brate, ja nisam ubojica! Moram učiniti ono što je ispravno u ovom času!Nana je bila jako napeta i počela je govoriti Yamanu:

Moje ime je Nana Mariam, to svi znaju, ali ja sam sestra Aziza Yahyaoglua! Otac nam je isti! Ušao sam u tvoju vilu, jer sam se htio osvetiti za bratovo ubojstvo! Jer sam mislio da si mi ubio brata! Htio sam da se podvrgneš kazni! Ali nisam bio siguran da si ti ubojica! Sad me dobro slušaj!

Moj drugi brat Idris Yahyaoglu je mojom greškom otkrio kliniku u kojoj je tvoj brat primljen! Ako sada ne požuriš, Idrise, da dođe do tebe, on će ti oteti brata i poslije će sve pobiti!!

Nakon što je Yaman čuo što mu je sve Nana rekla, Yaman je bio šokiran, a istovremeno je bio jako jako ljut. Nana, nisi se bojala Yamanovog bijesa na tebe, ali si odlučila zaštititi braću Kirimli otkrivajući svoj izvorni identitet!!