Šerbet od brusnice 45 epizoda

Ömer se vratio u život. Sada mu je jedini cilj vratiti svoju izgubljenu ljubav, Kıvılcım. Međutim, njezin posao je težak jer je Kıvılcım na rubu započinjanja nove veze s Ertuğrulom, kojeg isprva vidi kao prijatelja.

Nakon što Pembe prevlada početni šok, neće prihvatiti situaciju i počet će se svađati. Sada mu je jedini cilj držati Aleva i njegovu obitelj podalje od njih. Vrši pritisak na Mustafu da prekine partnerstvo u restoranu sa Sönmezom. Sve epizode serije pratite na nasoj stranici sapunko.com Dogu vidi kao najvećeg neprijatelja.

Iako Fatih pokušava eliminirati napetost koju stvara njegova majka, Pembe je zakleta da nikada neće popustiti u svojoj odluci. Uprkos onome što je Ömer rekao Kivilcim, za nju je bilo vrlo sramotno ići ruku pod ruku s Ertuğrulom.Zao mi je Omera. Fatih je zagrlio Dogu i kaze joj da joj je obecao da ce je drzati za ruku uvijek.

Ja sam dama i vladarica ove kuće! Rijeci su Doge koje se nakon vjenčanja sa Fatihom pojavi ispred sviju u kuci i jasno i glasno progovori.